truck

Een frietkar kun je eenvoudig huren en wel bij De Friet Foodtruck. Wanneer je op de website kijkt dan zal je direct zien waarom ik zo enthousiast ben. Want na mijn goede ervaring met dit bedrijf ben ik op het idee gekomen om mijn ervaring te delen door een kort verhaal te schrijven voor de lezer van dit blog. 

Voor het geven van een feest is dit zeker een idee wat niet mag ontbreken. Want wie houdt er nu niet van een lekkere puntzak friet en een lekkere snack. Wat ook zo prettig is daan de frietkraam die je hier kunt huren, is dat er ook aan de vegetariër wordt gedacht. Daarom kun je voor ieder wat wils iets lekker aanbieden.

frietkar

Een frietkar die voor herhaling vatbaar is

Omdat naast het idee dat zo leuk is ook nog eens de friet erg lekker is, zal ik met zekerheid kunnen zeggen dat dit niet bij 1 x blijft om een kar te huren. De friet wordt met aandacht bereid en dit proef je terug in de smaak. Dit bedrijf maakt zelf de mayonaise en overige sauzen zelf. Ik zeg, test het ook.