Onze vijver hebben wij nu een jaar of tien. Dit onderhouden wij dan ook met onwijs veel plezier, echter merkte ik van de week dat onze vijverslang aan vervanging toe is. Deze hebben wij nog nooit vervangen waardoor het nu toch wel hoog tijd is geworden. Hierdoor ook besloten om te gaan zoeken op internet in de hoop het sneller te vinden.

vijverslang

Ruim assortiment

Bij tuinberegening.nl wist ik het zeker. Hier hebben ze een breed assortiment welke te categoriseren is in prijsklasse. Het ideale hiervan is dat ik vanachter mijn eigen computer kan bekijken of dat ik hetzelfde bestellen ga. Dit scheelt wat dat betreft aardig, uiteraard ook het feit dat ik niet weet waar ik in de stad moet zoeken.

Aangezien de kosten aantrekkelijk is bij tuinberegening.nl heb ik ervoor gekozen om hier een bestelling te plaatsen. Een paar minuten werk en de bestelling is hier geplaatst. Tevens zorgen zij ervoor dat de bestelling zo spoedig mogelijk wordt bezorgd. In dit geval is het bij mij wel erg snel gegaan. Ik heb namelijk mijn bestelling de eerstvolgende werkdag al in ontvangst mogen nemen.