Voor onze bruiloft eind november zijn we nog hoognodig op zoek naar een feestzaal! Alleen valt het aanbod mij wat tegen aangezien we toch een aantal personen uit willen nodigen. De meeste zalen bieden ruimte voor ongeveer 50 personen en dat is voor onze bruiloft te weinig. Uiteindelijk ben ik maar op het internet gaan zoeken in de hoop iets te vinden, je moet toch een zaal hebben om het te  vieren toch? Dankzij het zoeken op Zaal huren Bergen op Zoom hoop ik het te vinden zodat we het goed kunnen vieren.

header-copy

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Café ’t Slik. Deze café is geschikt voor onze bruiloft! Perfecte locatie en niet te vergeten dat de zaal groot genoeg is om te vieren. Door telefonisch in contact te komen met dit bedrijf hoopte ik het van tevoren te kunnen zien alvorens we daadwerkelijk ja zullen zeggen. Zo zijn we hier van de week geweest om het te bekijken en moet eerlijk zeggen dat ik het een schitterende ruimte vindt. Hier gaan we enorm veel plezier beleven!