Het behalen van je aanhangerrijbewijs in 1 dag lijkt haast onmogelijk, niets is minder waar! Bij Rijschool Osseforth ben je van harte welkom om het een kans te geven. Tegen een zeer aantrekkelijke prijs is het mogelijk om het in 1 dag te behalen. Door het verplicht volgen van een proefles van nog geen vijftig euro wordt er door de instructeur gekeken of dat je hiervoor in aanmerking komt of dat het verstandig is om meerdere lessen te volgen.logo.osseforth.2016.mobiel

Sinds dat ik graag mijn rijbewijs voor aanhanger wilde behalen ben ik op het internet gaan zoeken naar een rijschool. Echter had ik niet geweten dat ik bij Rijschool Osseforth mijn rijbewijs in 1 dag al kan behalen, mits het natuurlijk haalbaar is! Door een proefles bij hun te volgen merkte ik dat de klik met de instructeur meteen goed zat. Ook hij vertelde mij dat het mogelijk is dat ik deze rijbewijs in 1 dag kon behalen. Met het rijden met een aanhanger wist ik natuurlijk al wat van waardoor het voor mij vrij gemakkelijk was, ook het moment dat mijn instructeur ernaast zat.

Gelukkig mag ik volgende week deze kans pakken om mijn rijbewijs voor de aanhanger in 1 dag te behalen. Ben wel erg benieuwd of dat het mij gaat lukken!