Strated Consultancy, uw strategische partner in Rotterdam en omgeving

Rotterdam staat bekend als de stad waarin hard werken voorop staat. Ze zeggen niet voor niks dat het geld dat wordt verdiend in Rotterdam wordt verdeeld in Den Haag en wordt uitgegeven in Amsterdam. Rotterdam heeft een mooi centrum waar veel grote bedrijven hun hoofdkantoor hebben gevestigd. Naast een bruisend centrum en een plek in de randstad is Rotterdam ook nog eens dicht bij de haven. De Rotterdamse haven is wereldwijd bekend en staat symbool voor de werklust die Rotterdam uitstraalt. Wij bespreken elke week één van deze hardwerkende, goedlopende bedrijven uit Rotterdam. Deze week zijn we uitgekomen bij Strated Consultancy. Strated consultancy is gespecialiseerd in strategie- en beleidsadvisering, projectmanagement, onafhankelijke evaluaties en waarheidsbevinding. Waar zij zich nu veel richten op waarheidsbevinding zijn de overige specialisaties al langere tijd expertises waar het bedrijf in uitblinkt. Graag behandelen wij elke specialisatie kort

Strategie- en beleidsadvisering

Er is bijna geen enkele sector waarbinnen bepaalde besluiten verstrekkendere gevolgen kunnen hebben dan binnen de publieke sector. Een besluit heeft hier al snel grote impact. Alle aspecten dienen in een dergelijk besluit zorgvuldig afgewogen moeten worden.

Projectmanagement

Ben je op zoek naar een partner die jou helpt bij het managen van jouw project? Strated Consultancy neemt ook projectmanagement volledig uit handen van de klant. Naast het zorgvuldig bespreken en voorbereiden van de tijdsplanning is het in het oog houden van deadlines hier ook belangrijk. Strated heeft hierbij ervaring in de ICT en financiële markt maar schakelt uiteraard snel bij andere markten.

Rotterdam en omgeving

Strated Consultancy huisvestigt met haar kantoor in Rotterdam. Dit houdt niet in dat dit bedrijf enkel actief is in Rotterdam. Het bedrijf kan succesvolle samenwerkingen en cases overleggen in de gehele randstad. Dus ben je op zoek naar een strategisch adviesbureau in de gehele Randstad denk dan eens aan Strated consultancy!

De sneaker werkschoen voor een veilige werkomgeving

sneaker werkschoen

Tegenwoordig zijn steeds meer werknemers en werkgevers bezig met het creëren en behouden van een veilige werkplek. Helaas is dit bewustzijn pas ontstaan nadat er een aantal vervelende ongelukken zijn gebeurd. Deze ongelukken hebben plaatsgevonden op de werkvloer en hebben soms erg vervelende gevolgen gehad. Hierdoor is echter wel het bewustzijn bij beide partijen naar boven gekomen. Doordat steeds meer werkgevers zich bewust zijn van het belang van een veilige werkplek, kiezen zij er steeds vaker voor om richtlijnen voor het personeel op te stellen. Eén van deze richtlijn is het dragen van veiligheidsschoenen. Helaas vinden sommige werknemers het niet prettig om de standaard werkschoenen te dragen. Als werkgever kun je er in dit geval voor kiezen om een sneaker werkschoen te verplichten. 

sneaker werkschoen

Het belang van een veilige schoen

Een groot gedeelte van de ongevallen komt doordat werknemers het verkeerde schoeisel dragen. In veel gevallen hadden stalen neuzen en stalen zolen verschillende ongelukken voorkomen. Helaas zien deze schoenen er niet al te fraai uit. Hierdoor kun je ervoor kiezen om een veilige werksneaker aan te schaffen. Deze sneaker ziet er fraai uit en wordt bovendien graag gedragen door werknemers.

De mogelijkheden van de vacaturebank kinderopvang Rotterdam

vacaturebank kinderopvang rotterdam

Op dit moment zijn veel bedrijven op zoek naar goed personeel. Dit geldt voor een aantal sectoren, zoals de techniek, de zorg maar daarnaast ook het onderwijs. Onder het onderwijs valt ook de kinderopvang. Zelfs hier zijn steeds meer werkgevers op zoek naar goede mensen. Dit is dan ook te merken aan de hoeveelheid openstaande vacatures bij de vacaturebank kinderopvang Rotterdam. Hier zijn talloze verschillende openstaande vacatures.

vacaturebank kinderopvang rotterdam

De mogelijkheden in de kinderopvang

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt het je leuk om in een kinderopvang aan slag te gaan? Kijk dan eens of er een geschikte vacature bij de vacaturebank kinderopvang Rotterdam voor je open staat. Hier vind je allerlei verschillende vacatures. Let er bij deze vacatures wel op dat je aan de competenties voldoet. Hierdoor is de kans groter dat je wordt aangenomen. Eén van de belangrijkste competenties is geduld. Wanneer je met kinderen aan het werk bent is het erg prettig als je beschikt over de benodigde hoeveelheid geduld. Dit is voor jouzelf als voor de kinderen van groot belang.

De locaties van de system engineering cursus

system engineering cursus

Sinds een aantal jaar zijn er steeds meer mensen bezig met de techniek. Daarnaast is er ook steeds meer vraag naar nieuwe technische innovaties. Doordat er veel vraag is, stapelen de innovaties zich de laatste tijd erg op. Hierdoor zijn er steeds meer professionals die moeite hebben bij het bijhouden van alle verschillende innovaties. Helaas kan dit ten koste gaan van de relaties met klanten. Dit is natuurlijk voor geen enkel bedrijf wenselijk. Ben je een professional en heb je moeite met de praktische communicatie? Dan is de system engineering cursus mogelijk een goede optie om je beter te kunnen ontwikkelen. Er worden jaarlijks vier tot vijf van deze bijzondere cursussen gegeven. 

system engineering cursus

Focus op de praktijk

Het grote voordeel van deze system engineering cursus is dat deze sterk focust op de praktijk. Dit komt doordat het voor een groot aantal engineers lastig kan zijn om een goede balans te vinden in het stakeholder management. Deze balans ontstaat als een engineer goed is in de communicatie naar zowel de klant als zijn eigen directie. Door deze twee partijen tevreden te houden is het voor jou als professional veel prettiger werken. Bovendien wordt je in dit geval door beide partijen meer gewaardeerd. 

Wel of niet werken via een finance detacheringsbureau?

finance detacheringsbureau

Vaak vind je als financieel professional wel snel een baan, aangezien de vraag ook hoog is. Maar wil je eigenlijk wel ergens vast in dienst of werk je liever via een finance detacheringsbureau? In dit artikel kun je lezen wat de voor- en nadelen van werken via een finance detacheringsbureau zijn.

Voordelen

De meeste mensen die werken via een finance detacheringsbureau doen dit omdat ze de afwisseling fijn vinden. Ze komen zo bij verschillende bedrijven te werken, wat ze erg uitdagend vinden. Op deze manier doe je ook veel ervaring op.

Een ander voordeel van werken via een finance detacheringsbureau is dat het je kansen vergroot om een uitgebreid netwerk op te bouwen. Bij de verschillende bedrijven waar je werkt kom je namelijk met veel mensen uit de financiële branche in contact.

finance detacheringsbureau

Nadelen

Helaas brengt het werken via een finance detacheringsbureau ook nadelen met zich mee. Je moet steed weer wennen aan een andere organisatie en je reistijd kan ook ineens een stuk meer worden. Daarbij heb je steeds met twee verschillende partijen te maken: het bedrijf waar je op dat moment werkzaam bent en het detacheringsbureau. Dit kan wat lastiger zijn met ziek melden en het inplannen van vakanties.

Optimaal douchegenot? Met een inloopdouche bereik je het!

inloopdouche kopen

Beschik je momenteel over een badkamer waarvan je eigenlijk vindt dat je douche toch niet zo fijn is? Of heb je een douchebak die ronduit versleten is? Dat is geen fijne situatie, want het dagelijkse douchemomentje hoort eigenlijk een fase van pure ontspanning te zijn. Een nieuwe douche laten aanbrengen is dan ook iets waar je niet aan moet willen ontkomen. Als je jezelf optimaal comfort gunt en wanneer je ook af wilt van die douchebakken die vaak mankementen hebben, dan is een inloopdouche kopen de beste optie.

Diverse modellen

Dit zijn de pluspunten van inloopdouches

Mits je de doucheruimte via een douchegordijn of douchewand afsluit en je op de douchevloer een ruwe tegelsoort gebruikt, bieden inloopdouches louter voordelen, te weten: 

• Inloopdouches zijn veilig en praktisch. Dit uit zich in het feit dat je niet meer kunt struikelen over randen. Ook hoef je je niet door een smalle opening te wurmen, zoals bij een douchebak wel moet.
• Het is makkelijk schoon te maken, want je hoeft nog maar één enkele vloer te dweilen.
• Inloopdouches geven je badkamer een modern tintje. Je badkamer én je woning als geheel zullen erdoor in waarde stijgen.

Werken met een online gewichtsconsulent

online gewichtsconsulent

Het werken met een online gewichtsconsulent kan je op allerlei manieren helpen. Het is fijn om te weten dat er iemand is die je kan helpen om gezonder te leven. Zo heb je al snel meer energie en zit je beter in je vel. Met de juiste coaching op het gebied van je levensstijl, kan je er veel meer uithalen. Het is dan mogelijk om aan je doelen te werken en allerlei zaken te bereiken. In dat opzicht is de hulp van een specialist dus ook voor iedereen wel welkom. Het heeft altijd een bepaalde meerwaarde.

online gewichtsconsulent

Vlakken om aan te werken

Werken met een online gewichtsconsulent doe je op meerdere vlakken. Het gaat bijvoorbeeld niet alleen om het nuttigen van gezonde voeding. Het gaat erom dat je op een goede manier een gezonde levensstijl aanleert. Dat kan soms best lastig zijn. Zo moet je bijvoorbeeld ook kijken naar voldoende goede lichaamsbeweging. Hier is ook mentale kracht voor nodig. In alle opzichten kan de coach dus ook een grote waarde voor je zijn. Je kunt op die manier gemakkelijker de gezonde manier van leven bereiken en volhouden. Uiteindelijk is dat ook waar het om moet gaan voor jou.

Het voordeel van kozijnen op maat

kozijnen (2)

De laatste jaren kiezen veel mensen ervoor om veel glas in hun woning aan te brengen. Door het glas rondom een woning is het prettig om naar de omgeving te kijken. Daarnaast is het grote voordeel van glas dat je meer daglicht binnenkrijgt. Dankzij het daglicht is het mogelijk om meer vitamine aan te maken. Echter is het zo dat er om ieder raam een kozijn zit. Deze kozijnen zijn erg bepalend voor de sfeer in een woning. Het is dan ook van belang om een kozijn op maat aan te schaffen. Hierdoor zal je woning meer sfeer krijgen.

kozijnen

Het onderhouden van een kozijn

Doordat er zoveel verschillende woningen zijn, is het van belang dat kozijnen op maat worden gemaakt. Hierdoor is het voor deze kozijnen mogelijk om veel tocht tegen te houden. Dit draag dan ook bij aan een gunstig klimaat in een woning. Bovendien zullen de kozijnen een langere levensduur hebben. Het is dan natuurlijk wel belangrijk om de kozijnen goed te onderhouden. Je kunt de kozijnen onderhouden door ze regelmatig te schilderen.

Elektronica assembleren door een professional

elektronica assembleren

Voor een aantal mensen kan het prettig zijn om elektronica assembleren uit te besteden aan een externe partij. Dit kan bijvoorbeeld prettig zijn als je elektronica hebt die geassembleerd moet worden, maar zelf geen productie lijn op wilt starten. Daarnaast komt het ook geregeld voor dat mensen het assembleren van elektronica uitbesteden aan een externe partij omdat ze op dit moment al een productielijn hebben die bestaat uit vaste onderdelen. In dit geval kan het zo zijn dat de elektronica enkel en alleen nog in de behuizing gezet moet worden.

elektronica assembleren

Elektronica assembleren door een externe partij

Wanneer je elektronica laat assembleren door een externe partij is het voordeel dat je niet meer te maken hebt met een standaardproduct. Je kunt namelijk zelf een product samenstellen. Wanneer je ervoor kiest om zelf een product samen te stellen is de kans groot dat je niet helemaal uit de voeten kunt met de standaard onderdelen. In dit geval zul je onderdelen op maat moeten maken. Hier kun je de expertise van een externe partij mogelijk goed bij gebruiken.

Persoonlijke begrafenis Amsterdam voor een onvergetelijk afscheid

persoonlijke begrafenis Amsterdam

Het is ontzettend vervelend als iemand uit jouw omgeving komt te overlijden. Zeker emotioneel zal het erg lastig zijn om hier goed overeen te komen. Veel mensen zullen hier redelijk wat tijd voor nodig hebben. Helaas is het zo dat er naar het overlijden van een dierbare veel op je af komt, zoals het regelen van een afscheid. Echter is dit wel één van de belangrijkste dingen, je kunt een afscheid namelijk niet nog een keer over doen. Het is dus van belang dit afscheid persoonlijk en goed georganiseerd is. Voor een goede en persoonlijke begrafenis Amsterdam kun je eens contact opnemen met de professionals van Rooshert.

persoonlijke begrafenis Amsterdam

Het regelen van een persoonlijke begrafenis Amsterdam

Wanneer je graag een persoonlijk afscheid in de regio van Amsterdam wilt organiseren, kun je dus een contact opnemen met Rooshert. Zij kunnen je helpen als je al een aantal wensen op papier gezet hebt. Daarnaast kunnen zij je natuurlijk ook helpen als je nog helemaal geen wensen op papier hebt gezet. In dit geval is het prettig als er van beide kanten een goede communicatie is. Zo kan worden voorkomen dat er misverstanden plaats vinden.