Als je op zoek bent naar een plek waar je kunt genieten van heerlijke koffie en thee, dan moet je bij De Pelikaan zijn. Dit bedrijf, dat gespecialiseerd is in de handel van hoogwaardige koffie en thee, biedt ook een gezellig café waar je kunt ontspannen en genieten van je favoriete drankjes. De Pelikaan is een begrip voor liefhebbers van kwaliteitsdranken en een ontmoetingsplek voor vrienden en familie.

Geniet van de kwaliteit!

Bij De Pelikaan vind je een uitgebreid assortiment aan koffie- en theesoorten, zorgvuldig geselecteerd van de beste leveranciers wereldwijd. Of je nu houdt van een sterke espresso, een romige cappuccino, of een verfijnde thee, je vindt het allemaal bij dit bedrijf. Het deskundige personeel helpt je graag bij het kiezen van de perfecte koffie of thee die aansluit bij jouw smaak. Bovendien kun je hier ook terecht voor accessoires en benodigdheden om thuis de perfecte kop koffie of thee te zetten.

Het café van De Pelikaan is de ideale plek om even tot rust te komen en te genieten van een ontspannen sfeer. Met comfortabele zitplaatsen en een warme ambiance, is het de perfecte plek voor een ontmoeting met vrienden, een zakelijke afspraak, of gewoon een moment voor jezelf. Naast koffie en thee biedt De Pelikaan ook een selectie van heerlijke gebakjes en snacks, perfect om je bezoek compleet te maken. Kortom, De Pelikaan is niet alleen een specialist in koffie en thee, maar ook een plek waar je kunt genieten van gezelligheid en een goede sfeer.