Als je op zoek bent naar bedrijfsuitjes Tilburg en omstreken bekijken we tegenwoordig eerst het internet. Via het internet kan je namelijk een tal van bedrijven vinden welke je uiteindelijk met elkaar kan vergelijken. Zo ben ik bij Sky ballonvaarten terecht gekomen waar ik enorm veel aan heb gehad!logo-skyballonvaarten

Wij wilde namelijk eens wat unieks gaan doen met het team. Aankomende zomer hebben we tien jaar het bedrijf en dat willen we niet zomaar voorbij laten gaan. Doordat we het sowieso gaan vieren leek het mij erg leuk om met het team op stap te gaan en te genieten van een ballonvaart. Dit leek mij in ieder geval erg leuk, echter wilde ik het wel met het team bespreken alvorens ik ga boeken. Niet iedereen houdt ervan om een ballonvaart mee te maken aangezien er altijd wel iemand is met hoogtevrees. Gelukkig heb ik geen personen tussen zitten die hier last van hebben waardoor ik dan ook meteen heb geboekt!

Samen met het team zijn wij afgelopen week dan ook de ballon ingestapt en hebben we genoten van een glas champagne hoog in de lucht. Dit was onwijs gaaf om mee te maken met het team!