Tegenwoordig gebruiken mensen allerlei soorten materialen in hun interieur. Van hout tot kunststof tot marmer, het kan allemaal. Maar wat zijn nou dé materialen die helemaal 2019 zijn?

Natuurlijke look

De natuurlijke look is al heel lang populair, en dat is nog steeds het geval. In veel huizen zie je een landelijk thema als het gaat om inrichting en dat zie je terug in het materiaal dat wordt gebruikt. In een natuurlijke inrichting zie je veel hout terugkomen, maar ook natuurlijke kleuren. Denk aan licht stoffen banken en lichte kleuren in de accessoires en meubels. Deze rustieke stijl geeft een rustgevend gevoel en laat een huis snel als thuis voelen.

Moderne look

De moderne stijl is nog een trendy look die je veel terug ziet komen in het interieur. Zo zie je regelmatig plavuizen of vinyl als vloeren, wat voor een minimalistische maar stijlvolle look zorgt. Ook in de keukens en meubilair zie je veel industriële en strakke materialen. Één soort materiaal dat ideaal is voor verschillende ruimtes in het huis, is beton ciré. Dit materiaal ziet er erg strak uit en maakt alles stijlvol. Je kan het ook in verschillende kleuren krijgen, waardoor het eigenlijk overal bij past. Als je meer wilt weten over dit unieke materiaal, kijk dan eens bij Beton Aparte. Hier staat precies uitgelegd wat beton ciré inhoudt.