ritsscreen

De luxe van de Solar G90 ritsscreen

De Solar G90 ritsscreen is een innovatieve oplossing voor zonwering van Suncircle. Het is een zonnescherm dat geheel automatisch wordt bediend door middel van een afstandsbediening, smartphone-app of via een geïntegreerd bedieningspaneel. Dit maakt het gemakkelijk om de schermen te bedienen, zelfs als u niet thuis bent.

Het scherm is gemaakt van stevig, duurzaam materiaal en is voorzien van een UV-beschermingsfactor van maar liefst 90%. Dit betekent dat het scherm uw terras, tuin of veranda efficiënt beschermt tegen de schadelijke stralen van de zon. Het scherm is ook wind- en waterbestendig, waardoor het geschikt is voor gebruik in alle weersomstandigheden.

De Solar G90 screen is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat u de perfecte oplossing kunt kiezen voor uw specifieke situatie. U kunt kiezen uit een breed scala aan stoffen, waaronder acryl, polyester en zonwerende stoffen. Bovendien zijn er verschillende opties voor bediening, zoals een afstandsbediening, smartphone-app of geïntegreerd bedieningspaneel.

Een ander voordeel van de Solar G90 screen is dat het een energie-efficiënte oplossing is. Het scherm maakt gebruik van zonne-energie via een geïntegreerde zonnepaneel, waardoor u geen extra elektriciteit hoeft te gebruiken voor de bediening.

De Solar G90 screen van Suncircle is dus een innovatieve oplossing voor zonwering die efficiënt beschermt tegen de zon, wind- en waterbestendig is, beschikbaar is in verschillende maten en kleuren en een energie-efficiënte oplossing is door zijn geïntegreerde zonnepaneel.

Alternatieve ritsscreens van Suncircle

Naast de Solar G90 screen biedt Suncircle ook een aantal andere ritsscreens aan voor zonwering. Deze screens zijn geschikt voor verschillende situaties en toepassingen.

Een van deze screens is de U-Screen. Deze screen is speciaal ontworpen voor gebruik in de buitenkeuken of op het terras. Het scherm kan geheel automatisch worden bediend met een afstandsbediening of smartphone-app. De U-Screen is, net als de Solar G90, voorzien van een UV-beschermingsfactor van 90% en is wind- en waterbestendig.

De Suncircle Rolscreens zijn een andere optie voor zonwering. Deze screens zijn eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening of smartphone-app. Zoals de naam al doet vermoeden, rolt de stof van de screen op in een koker wanneer deze niet in gebruik is. Dit bespaart ruimte en zorgt voor een mooie, strakke uitstraling. De rolscreens zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren en zijn net als de rest voorzien van een UV-beschermingsfactor van 90%. Zo biedt Suncircle naast de Solar G90 screen ook andere ritsscreens van een stevige kwaliteit die elk speciaal ontworpen zijn voor een specifieke situatie of toepassing. Deze screens zijn gemakkelijk te bedienen en beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Bezoek de site om meer over dit onderwerp te lezen.