Wanneer je een bruikbaar en origineel relatiegeschenk of onderdeel voor een kerstpakket zoekt ben je bij Prikkels aan het juiste adres. Hier kun je doppers laten bedrukken. Een dopper is een duurzame fles die je kunt gebruiken ter vervanging van andere kunststof flessen. Zo help je de wereld verbeteren door plastic flessen te vermijden en daarnaast kun je hem ook nog eens dagelijks gebruiken. En door doppers te laten bedrukken geef je ook nog eens een origineel cadeau waar je veel mensen blij mee maakt.

De mogelijkheden bij doppers laten bedrukken

Je kunt onder andere kiezen voor doppers laten bedrukken wanneer je op zoek bent naar een leuk relatiegeschenk. Je kunt kiezen voor losse doppers, maar ook complete pakketten met een waterbelt en een fles Karvan Cevitam. Met een bedrukte dopper maak je op een unieke manier reclame voor je bedrijf. Je hebt bij Prikkels de keuze uit verschillende kleuren doppers die je op een unieke manier kunt laten bedrukken. Dankzij de nieuwste digitale druktechniek kan een dopper nu ook rondom bedrukt worden en niet alleen op de kop. 

Door het bedrijfslogo op een dopper te laten bedrukken heb je binnen korte tijd een leuk en origineel cadeau. Je kunt deze dopper als relatiegeschenk geven maar ook in het kerstpakket van je medewerkers doen. Bij Prikkels doe je genoeg inspiratie als het gaat om het samenstellen van een leuk relatiegeschenk of een cadeau voor je medewerkers. Neem een kijkje bij Prikkels en ontdek je mogelijkheden online!