Je wilt een e-sigaret kopen, omdat je wilt minderen of wilt stoppen met roken. Natuurlijk kun je het eerste de beste model kopen dat je tegenkomt, maar dit is eigenlijk niet aan te raden. Je kunt beter met een aantal punten rekening houden en verschillende e-sigaretten met elkaar vergelijken. In dit artikel geven we je een aantal tips die je kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze.

e-sigaret kopen
  1. Ga voor eenvoudig

Als je voor het eerst een e-sigaret koopt, kun je het beste eerst kiezen voor een eenvoudig model. Je hoeft dan niet uit te zoeken hoe het werkt en je kunt hem gemakkelijk in gebruik nemen. Ga voor een model met een standaard verdamper en verwisselbare coils. Wil je later toch een geavanceerder model? Dan kun je hier alsnog op overstappen.

  1. Koop een extra batterij of e-sigaret

Je hebt net een momentje voor jezelf en je wilt even een paar trekjes van je e-sigaret nemen, maar je batterij blijkt leeg te zijn. Dit is heel vervelend en frustrerend en je wilt dit natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Daarom is het slim om een extra batterij of een extra e-sigaret te kopen. Deze kun je gebruiken zolang de andere aan de lader ligt.

e-sigaret kopen
  1. Kies een origineel exemplaar

Naast de originele modellen zijn er helaas ook veel clones van e-sigaretten verkrijgbaar. Deze clones worden vaak tegen extreem lage prijzen aangeboden, waaraan je ze ook kunt herkennen. De clones worden vaak buiten de EU geproduceerd en je weet niet welke kwaliteit je kunt verwachten. Daarom kun je altijd beter kiezen voor een origineel exemplaar.