Afgelopen week heb ik de Cozy Nest Done by Deer besteld. Ik vind dit merk fantastisch, een van de betere op het gebied van baby spullen. Ik zocht nog een aankleedkussen en ik was verrast om te zien hoeveel designs er zijn. Ik wil het eigenlijk niet zeggen, maar ik kan uren rondkijken op websites om de beste spulletjes voor mijn kinderen te kopen. Ik zie wel dat dit echt bij mij hoort. Vroeger kon ik ook uren voor mijzelf online shoppen en nu is dit dus verschoven naar mijn kind. Ik ben een perfectionist, en dit kan soms lastig zijn, maar vaak zorgt het wel voor echt een fijne en leuke omgeving. Ik wil vooral frisheid, dat de spullen fijn en goed zijn, maar vooral bijdragen aan een frisse en fijne sfeer.

Alles voor de kleine

Mijn man vindt op het gebied van design alles goed. Gelukkig hebben we echt dezelfde smaak, dat komt goed uit, hij kan mij moeiteloos vertrouwen wanneer ik spulletjes koop. We zijn echt een gezin nu, vijf jaar geleden had ik mij dit niet kunnen voorstellen. We zijn enorm gegroeid en dit komt vooral omdat we elkaar altijd goed ondersteunen en vrijlaten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. We zijn echt een team en dat helpt enorm.