fysiopraktijk

Op zoek naar een fysiopraktijk Brunssum? Dan is Rugcentrum Parkstad de fysiopraktijk Brunssum die eens bezocht moet worden. Rugcentrum Parkstad is namelijk een fysiopraktijk die zeer veel ervaring heeft in de wereld van fysiopraktijken. Zo heeft dit bedrijf al vele problemen gezien en kan het personeel in hun gedachten al problemen vaststellen voordat er onderzoeken worden gedaan. Natuurlijk worden er gewoon onderzoeken gedaan door dit personeel, omdat niks zeker is bij een niet onderzochte blessure.

fysiopraktijk Brunssum

Zeer veel mogelijkheden bij Rugcentrum Parkstad

Bij Rugcentrum Parkstad zijn er veel mogelijkheden tot herstel. Zo kan je hieronder vatten:

  • Chiropractie,

Dit is een geneeswijze die zich richt op het bewegingsapparaat. Dit zijn de spieren, ledematen, wervelkolom en gewrichten.

  • Fysiotherapie,

Het revalidatie systeem zoals iedereen hem kent, het herstellen van individuele belasting en belastbaarheid.

  • Rugrevalidatie,

Zoals de naam van het bedrijf zegt, is dit een van de beste diensten die dit bedrijf verleent. Dit is een fysiotherapie, maar dan helemaal gefocust op de wervelkolom en andere lichamelijke onderdelen die met de rug hebben te maken. Dit zorgt er ook voor dat er niet snel meer rugklachten worden geconstateerd. Dit werkt ook als je geen last van je rug hebt, dus ook een dienst om pijn te voorkomen in plaats weg te laten werken.