Goederen inpakken, je vrachtwagen uitladen of je hobby uitoefenen in je atelier gebeurt niet altijd op dezelfde plek. Soms is het heel praktisch om een tafel voorhanden te hebben daar waar je het precies nodig hebt. Om flexibel te kunnen werken is een werkbank op wielen dé ideale oplossing. Of je kunt er ook een bureau van maken en een mobiele werkplek creëren. De mogelijkheden van een werktafel op wielen zijn eindeloos.

Kies voor kwaliteit voor je werktafel op wielen

Als je ervoor kiest om een verrijdbare tafel voor je werk aan te schaffen, wil je uiteraard dat ze zo lang mogelijk meegaat. Duurzame materialen zoals hout en metaal zijn dan ideaal. Denk er ook aan om een werktafel met wielen met remmen aan te schaffen. Zo kun je je tafel perfect vastzetten en gaat ze niet wegrollen. Wil je nog een stapje verder gaan en nog meer comfort tijdens het werk? Ga dan voor wielen die geluidarm zijn en je werkbank tegen trillingen beschermt. Degelijke wielen laten ook geen strepen na op je vloer.

Laat je werktafel op wielen op maat maken

Er zijn diverse redenen waarom je een werkbank om maat wilt laten maken. Misschien is de standaardhoogte niet geschikt voor jou omdat je nogal groot bent of omdat je graag zittend werkt. Of je wilt bijvoorbeeld een extra niveau aan je tafel zodat je werkbakken kunt plaatsen en daardoor meer spullen kwijt kunt. Misschien wil je geen zwenkwielen maar bokwielen of heb je graag een combinatie van uw tafel en een werkkruk. Of verkies je bijvoorbeeld een andere afwerking of je wilt er nog een opzetstuk bij? Het kan allemaal! Als jij zelf een idee hebt hoe de ideale werktafel op wielen voor jou zou moeten zijn, vraag dan gerust advies aan de producent. Hij maakt je werktafel precies zoals jij dat wilt. Zo krijg jij je werkbank op wielen die perfect bij jou en je activiteiten past.