Samsung

Iedereen heeft wel een ervaren dat zijn of haar telefoon op de badkamer vloer valt. Het eerste wat je doet, is je telefoon snel oppakken en kijken wat de schade is. 9 van de 10 keer zou je telefoon het overleven zonder enige schade, maar de douche vloer is zo veel harder dat je telefoon waarschijnlijk niet schadevrij de douche verlaat. Het eerste wat je dan kunt doen is je dichtstbijzijnde Samsung reparatie Groningen bellen en vragen wat hun eventueel voor jou kunnen betekenen. Bij een valpartij op de douchevloer gaat meestal alleen het scherm kapot. Dan is natuurlijk wel flink balen, zo weer tientallen euro’s lichter. 

mobiel

Kwaliteit over snelheid

Het is flink balen als je telefoon dus kapot is gevallen. Je zit er dan helemaal niet op te wachten dat je ook nog eens lang moet wachten tot dat je reparatie voltooid is. Het is dan ook maar beter dat je veel keuze hebt uit verschillende reparatie zaken, maar welke winkel werkt het zorgvuldigst. Je hebt er niks aan om binnen 20 minuten je telefoon alweer in je handen te hebben. De kans dat de reparatie dan te snel is uitgevoerd is heel erg groot. Je zou liever 30 minuten wachten en dan zekerheid hebben dat je telefoon weer helemaal tip en top is. Dat vind Samsung reparatie Groningen dus ook, liever iets meer de tijd nemen dan de reparatie afraffelen.

Hoe kun jij je telefoon volgende keer beter beschermen

Om na jouw telefoon reparatie kun je het beste tips vragen hoe jij je telefoon beter kunt beschermen. Een beschermglaasje is namelijk zeker goedkoper dan een schermreparatie. De meest voorkomende manier is niet je telefoon gebruiken tijdens het lopen over straat of in gebouwen. De kans dat je iemand tegemoet loopt, is dat soort situaties erg groot, aldus Samsung reparatie Groningen. Het is misschien ook erg verstandig om nou jouw reparatie direct beter hoesje aan te schaffen. De vorige was duidelijk niet beschermend genoeg om de val zonder schade te overleven.