Al jarenlang ben ik een voetballer op amateurniveau! Ik speel in een eerste elftal waar ik iedere week een leuke premie verdien met het voetballen. Helaas heb ik geruime tijd last gehad aan een vervelende pijn aan mijn rechter hiel. Deze blessure heeft mij wekenlang buitenspel gehouden waardoor ik de zondagen niet kon voetballen met als gevolg dat er geen premies uitbetaald werden aan mijn. Totdat ik in aanraking kwam met de website hielspoortips.nl! Op deze website werden namelijk vele handige tips weergeven betreft het verhelpen van een hielspoor. Ook werd ik via deze website doorverwezen naar de website van Footlogics. Bij Footlogics had ik de mogelijkheid om een schoenzool te bestellen, die speciaal gemaakt zijn om hielspoor klachten te verhelpen. Zodoende nam ik het besluit om deze schoenzool te bestellen!

Hielspoor

Een geweldige aankoop!

Twee werkdagen na het plaatsen van de bestelling werd de schoenzool aangeleverd! Sindsdien is de pijn aan mijn hiel verdwenen. Wanneer ik gebruik maak van deze geweldige schoenzool heb ik nergens last van en ook is daarmee mijn blessure verholpen. Eindelijk kan ik weer voetballen en iedere week een leuke premie binnenhalen! Heeft u last van hielpijn? Bekijkt u dan de bovenstaande website eens!