Van mijn baas kreeg ik een opdracht op een maandagmorgen. Ik moest namelijk zoeken naar bedrijven die doen aan sweater borduren. Nu heb je veel bedrijven die een sweater borduren. Alleen wilt mijn baas echt dat dit zeer zorgvuldig en professioneel aangepakt word. Van ons netwerk weten we dat Van Dongen met de Kroon de beste is, en iedereen daar de opdrachten uit laat voeren. Nu willen wij dat ook doen, maar voordat ik dat doe, wil ik een onderzoek starten.

Internetvoorbeeld bedrukking

Op internet keek ik naar verschillende websites om te kijken of ze ook echt te beste waren of niet. Ik vergeleek ze met elkaar, en maakte daar een mooi overzichtje van. Uit de test kwam, en zonder verrassing, Van Dongen met de Kroon als beste uit de test. Zij streven naar de beste prijs- en kwaliteitsverhouding en weten elke keer weer een opdracht voor de klant op te lossen. Zij zijn veruit de beste en steken vrijwel boven iedereen uit. Overigens hebben ze ook flinke ervaring, en kunnen ze iedereen helpen. Wij gaan onze opdracht zeker in hun handen leggen, omdat we dan zeker weten dat het goed terecht komt. Ook ga ik ze aanraden bij vrienden en familie.