Leren jassen dames zijn onwijs leuk en helemaal de fashion trend van 2016 en 2017. Ik vind leren jassen dames erg leuk en ik denk dan ook dat iedereen er een of meerdere moet hebben. Ik heb onlangs twee leren jasjes gekocht en ik ben er helemaal blij mee. Ik heb de jasjes al een aantal keer gedragen en ik vind het dan ook erg leuk om ze te combineren met verschillende outfits.

leren jassen dames

Winter en zomer proof!

De jasjes zijn helemaal geschikt voor de winter maar ook voor de zomer kan je ze prima gebruiken. In de zomer raad ik je wel aan om ze op iets koudere dagen aan te trekken aangezien het anders misschien een beetje te warm kan worden. In de winter doe ik er een leuke grote sjaal bij en ben ik helemaal good to go. Iedereen heeft een voorkeur natuurlijk, en de mijne gaat uit naar leren jasjes die gewoon glad leer hebben. Toch heb ik ervoor gekozen om eens gek te doen en een ruwere er bij te kopen. Ik heb hier geen moment spijt van gehad en ik kan niet wachten om ook deze goed te combineren.