Jeej! We hebben een echte trouwtaart Rotterdam besteld. Ik ben zo verheugd. De bruiloft is nu echt al bijna, en we hebben denk ik alles nu geregeld, op een paar kleine dingen na dan. De trouwtaart is ontzettend mooi en ik denk ook dat ‘ie erg lekker gaat worden. Ik ben nu alweer drie jaar verloofd, ja, ja, het heeft even geduurd. Dit komt door allerlei dingen. Eerst moest ik afstuderen, daarna kreeg hij een nieuwe baan waar hij erg druk mee was, toen kreeg ik opeens een goede baan waar ik tijd voor nodig had en zo ben je dan alweer drie jaar verder! Maar het is nu echt zover. Volgend jaar, in de lente, gaat het plaatsvinden. Oh! We moeten trouwens nog onze huwelijksreis boeken, iets waar ik nog meer zin in heb om te regelen. Ik heb nog geen idee waarheen, mijn vriend ook niet. We gaan komende week naar een beurs om ons te laten inspireren. Waar willen we nou echt heen? Ik wil mijn trouwtaart eigenlijk aan al mijn vriendinnen laten zien, maar ik weet niet echt of dat leuk is, je verpest zo wel de verrassing. Even over nadenken.

doorzichtigeachtergrond-kopie13