Ik als beginnende ondernemer wilde maar al te graag voor mezelf beginnen. Het openen van een winkelpand Breda en omstreken moest het mogelijk maken voor mij om te mogen starten. Was wat dat betreft wel angstig om deze stap te nemen maar achteraf gezien was het een gemak voor mij! Ik heb namelijk mijn winkelpand gevonden op de website van Sandship.nl. Dit bedrijf heeft diverse panden in het mooie Breda wat voor iedere ondernemer geschikt is. sandship-logo-blauw

Tegen zeer aantrekkelijke prijzen wordt het mogelijk om een ruimte te huren. Ik ben namelijk startende en kon het niet permitteren om een hoge huur te moeten betalen. Zo ben ik bij hun terecht gekomen en heb uitgelegd dat ik een startende ben en dus op zoek ben naar een locatie die voor mij betaalbaar is. Hier hebben ze dan ook erg goed hun best op gedaan en binnen een werkdag werd ik al gebeld dat ze een locatie hadden gevonden voor mij. Of dat ik interesse had om te bekijken werd mij gevraagd…. Maar natuurlijk! Ben zelfs die middag al langs geweest om te mogen bezichtigen. Sinds dat ik daar ben geweest heb ik het voor mekaar om mijn eigen winkel te openen.