Het perfecte loungeset design voor jou!

Een loungeset design is minstens zo belangrijk als zitgemak. Het is belangrijk dat het loungeset design er goed uit ziet en de dromen van de klant waarmaakt. De wensen van de klant staan bij Dutch Rivièra op nummer één het is dan ook belangrijk dat ze deze waar kunnen maken.

loungebank1-700x500Design

Dat het design van de loungeset aan al je wensen voldoet is belangrijker dan je denkt. Het heeft een grote invloed op je buitenruimte en deze moet wel positief zijn. Het design kan volledig aangepast worden aan de wensen en behoefte waar jij mee rond loopt. In een gesprekje met de adviseurs en vakspecialisten van Dutch Rivièra komen ze er achter wat het precies is wat jij wil hebben. Vervolgens kies je uit welke materialen en kleuren je wil hebben en dan gaan de vakspecialisten dit voor je waarmaken. Je zelf ontworpen loungeset is met ongeveer drie weken klaar, en dan kan de set zo je achtertuin in!

Zit gemak & Design in één

Zit gemak is heel belangrijk voor Dutch Rivièra. De sets worden gekocht met het doeleinde om er op te kunnen relaxen en dit moet dan ook helemaal kunnen. Met deze reden wordt ook de zit hoogte en zit diepte die jij nodig hebt voor je opgemeten en bepaald. Zo weet je in ieder geval zeker dat je goed zit en goed kan relaxen op jouw loungeset.