logo

Zonderwijk Spuiterij

Zonderwijk Spuiterij is een bedrijf voor meubelspuiterij Leiden. Naast het spuiten van bijvoorbeeld opleggers, laadbakken of bijvoorbeeld auto’s kun je ook terecht voor meubels. Dankzij een hoogwaardige kwaliteit en een goede service kan meubelspuiterij Leiden Zonderwijk Spuiterij ervoor zorgen dat je meubelstuk er weer als nieuw uit zal zien. De werknemers werken in een cabine van 18 meter lang. Er wordt gewerkt met goed apparatuur en goede materialen. De meubellakken die het bedrijf gebruikt, zijn van hoogwaardig kwaliteit.  Vervoer
Door jarenlange ervaring kan Meubelspuiterij Leiden Zonderwijk Spuiterij er altijd wat moois van maken en optimaal inspelen op de wensen en behoeften van de klant.

Mijn ervaring

Mijn bank moest opnieuw een kleurtje krijgen en ik had geen idee waar ik dit kon laten doen. Ik ben gaan zoeken op social media en kwam gelijk de site tegen van Meubelspuiterij Leiden Zonderwijk Spuiterij. Ik was meteen verkocht. Snel gaan bellen en een afspraak gemaakt!
Mijn wensen en behoeften verteld aan een werknemer en hij vertelde dat alles in orde kwam. Fijn om dat zo te horen!
Na één dag kon ik mijn bank weer ophalen en ik herkende mijn bank niet meer terug. De bank zag er als nieuw uit dankzij Meubelspuiterij Leiden Zonderwijk Spuiterij.
Ook een bank of een auto enzovoorts laten spuiten? Dan adviseer ik om het bedrijf Zonderwijk Spuiterij te benaderen!