Muurstickers kun je het best bij Plakhetzelf aanschaffen. Ikzelf heb er ook een sticker gekocht voor mijn muur in de woonkamer. Waarom kiezen voor Plakhetzelf.nl? Bij Plakhetzelf kun je namelijk zelf je eigen muurstickers ontwerpen. Met de online ontwerper op de website kun je eenvoudig jouw gewenste sticker decoreren/ontwerpen. Je kiest uit de drie soorten stickers namelijk, de textielsticker, de vinyl sticker of de gesneden sticker. Vervolgens voer je het gewenste maat in en ziet u de prijs al verschijnen. Na het invoeren van het gewenste maat kun je aan de slag met het ontwerpen. Je kunt op de website introductiefilmpjes bekijken over het ontwerpen van de stickers.

Mijn ontwerp

Ik heb binnen een korte tijd een hele mooie sticker ontworpen. Het was vrij eenvoudig en leuk om te doen. De prijs was laag en de service was hoog. Dankzij de online ontwerper kreeg ik een schitterend resultaat. Mijn woonkamer zag er prachtig uit dankzij de zelfontworpen sticker op de muur. Op de website las ik dat de textielstickers maar één voordeel hebben, ze kunnen namelijk niet langdurig buiten staan. Gelukkig had ik op de vinylsticker ontworpen. Heel handig vond ik dat de sticker gemakkelijk op de muur aan te brengen was dankzij de gratis aanwrijf spatel. Op de website kun je meer informatie vinden. Kortom: een echte aanrader!