Het volgen van een middelbaar veiligheidskundige opleiding raad ik aan een ieder van harte aan! Deze opleiding is namelijk bedoeld om de veiligheid op het werk zo goed mogelijk te laten verlopen. Je zit er immers niet op te wachten dat er ongelukken gebeuren op het werk toch?

logo-1

Ikzelf weet hier maar alles van. Voor een aantal jaren terug heb ik namelijk een ongeluk gehad op het werk. Mijn collega wilde met zijn heftruck achteruit rijden en raakte per ongeluk een stijger aan waardoor deze stijger op mij is gevallen. Als hij goed had opgelet hadden we dit kunnen voorkomen maar helaas. Hierdoor kwam ik voor een periode thuis in het gips te zitten en kon het werk niet meer uitvoeren. In de tussentijd ben ik maar wat gaan neuzen op het internet en terecht gekomen op de website van arbodeopleidingen.nl. Bij hun kan je een opleiding volgen om veiliger te werk gaan! Mijn werkgever had ik al op de hoogte gebracht dat ik deze opleiding wilde volgen en heb hier toen goedkeuring voor gekregen. Deze opleiding heeft dan ook enorm veel geholpen en het werk makkelijker en duidelijk gemaakt.