logo3Ik was zelf net afgestudeerd van mijn WO opleiding en was op zoek naar een nieuwe baan. Waar begin je in dat geval? Ik ben druk aan de slag gegaan met het zoeken naar de juiste junior vacatures . Via allerlei website kwam ik uiteindelijk bij Stagemax.nl terecht. Deze organisatie bestaat uit een groep jonge mensen die zelf ook een HBO- of WO- achtergrond hebben en gemiddeld een leeftijd onder de 30 jaar hebben. Ik vond dit zelf wel fijn: zo voel je je toch meer verbonden met een bedrijf. Ze voelden goed aan waar ik naar op zoek was, omdat ik zelf ook in die leeftijdsgroep zit.

Het is erg fijn dat zij aan een persoonlijk aanpak werken. Het is niet een kwestie van ‘reageren op vacatures en we zien wel’. Zij gaan echt persoonlijk met je in gesprek om te zien wat jij wilt en verwacht. Als je reageert op vacatures, nodigen ze je uit voor een gesprek om je te coachen naar de juiste werkplek. Ze geven ook veel handige tips bij het sollicitatiegesprek. Ik was daar enorm blij mee, het geeft je toch net dat steuntje in de rug. Ik ben dan ook enorm tevreden over Stagemax.nl en zou ze bij iedereen aanbevelen.