Persoonlijk vindt ik kwaliteit enorm belangrijk. Aangezien ik goede ervaringen heb met Xterior en weet dat ze kwaliteit leveren, was ik van plan om een nieuwe Horeca parasol te kopen. Het fijne bij Xterior is dat je weet waar je aan toe bent. Zo spreek je een vaste prijs af, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ik heb vervolgens contact opgenomen en een afspraak gemaakt.

De afspraaklogo xterior

Tijdens de afspraak heb ik al mij wensen en maten doorgegeven. Aangezien ik vertrouwen in het bedrijf heb, kregen ze van mij groen licht om het zelf te bedenken. Het hoeft natuurlijk niet, maar ik heb al jarenlange ervaring met het bedrijf. Uiteraard hoef je ook geen afspraak te maken, alleen als je dat fijn vindt.

Echt een aanrader

Bij het plaatsen wordt alles perfect afgewerkt. Je kan daarom ook spreken van een professioneel bedrijf dat Horeca parasol levert van topkwaliteit. Sinds dat de nieuwe parasol er staat krijg ik van veel gasten positieve reacties. Het ziet er ook erg professioneel uit, met ons bedrijfsnaam op de zijkanten, verwarming erin en een mooie lamp. Bekijk de mogelijkheden op de website van Xterior.