T shirt wit herenPas geleden heb ik weer wat aankopen gedaan voor de zomer. Een van deze aankopen is het t shirt wit heren. Ik heb dit shirt op de website van Global 5 gekocht. Ik heb vooral veel kleding gekocht omdat het weer lekker weer begint te worden. Deze week is het bijvoorbeeld hartstikke lekker weer en op zo’n moment besef je dat het toch eigenlijk wel nodig is om nieuwe kleding te kopen.

Ik was opzoek naar kleding die lekker zou zitten. De kleding op den website van Global 5 staat hierom bekent. Buiten dat ziet de kleding er ook nog eens erg leuk uit. Vaak zijn witte shirts maar saai, gelukkig heeft dit merk hier verandering in gebracht. Zij hebben namelijk verschillende modellen die ervoor zorgen dat de shirts er erg leuk uitzien.

Leuke kleding aangeschaft!

De kleding die ik heb aangeschaft op de website van Global 5 heb ik inmiddels al een aantal keer gedragen. Na het wassen is het t shirt wit heren gelukkig nog precies hetzelfde gebleven. Dit laat zien dat dit merk inderdaad kleding van kwaliteit aanbiedt en daarom ben ik zeker van plan om hier vaker kleding te kopen.