kleine-hottub

Elke tuin is anders, het is dan ook niet raar dat er ook verschillende stijlen zijn voor een hottub tuin. Er worden vaak misvattingen gemaakt dat deze bad soorten alleen maar zijn voor mensen met veel geld en veel ruimte voor deze relaxte buitenbaden. Dit hoeft alleen zeker niet het geval te zijn. De prijs verschilt per bad natuurlijk maar er is absoluut een aanbod aan relatief goedkope baden te vinden. Ook de grootte van het bad kan verschillen per model. Er hoeft geen grote tuin te zijn om een mooi bad te kunnen hebben, zo zijn er zelfs mensen die er voor kiezen om een hottub te plaatsen op hun balkon of dakterras. De verschillende maten en afmetingen zorgen ervoor dat het vrij gemakkelijk is om het juiste bad te vinden voor elke tuin.

Welke materialen kan ik het beste uitkiezen bij mijn tuin?

Alhoewel de meeste van deze buitenbaden gemaakt zijn van kunststof hoeft het niet te betekenen dat er geen meerdere opties zijn om het bad ultiem in te blenden met de uitstraling van de tuin. Zo houden sommigen er meer van om natuurlijke tinten in de tuin te behouden. Deze mensen zullen er dan sneller voor kiezen om een bad te laten plaatsen met een houten buitenlaag. Sommige mensen kiezen er juist voor om een bad te laten plaatsen dat niet te veel opvalt en een neutrale kleur heeft. Deze baden eisen over het algemeen minder aandacht op waardoor het makkelijker is om meerdere meubelstukken met elkaar te combineren. 

Een ingegraven bad versus een staand bad boven de grond

Voor beide bad soorten zijn er verschillende voordelen. Zo zijn er baden die op de grond geplaatst worden. Over het algemeen kost het minder tijd om dit bad te plaatsen aangezien ze niet ingegraven hoeven te worden. Dit zorgt ervoor dat er snel en makkelijk van dit bad genoten kan worden. Dan is er ook nog het soort bad dat wel ingegraven wordt. Mensen kiezen vaak voor deze optie omdat het minder ruimte inneemt en omdat het wat makkelijker is om in het bad te komen.