voegzand

Een tuinpad of oprit aanleggen is een behoorlijke klus. Je moet er namelijk eerst voor zorgen dat je een gladde oppervlakte creëert, de zand moet worden gestort en de tegels moeten daarna ook nog gelegd worden. En tot slot is de afwerking aan de beurt en daar heb je voegzand voor nodig. Om de bestrating mooi egaal te krijgen, is het belangrijk om je terrastegels te voegen en dat wordt vaak gedaan met voegzand. 

Eigenschappen van voegzand

Voegzand is een vrij fijne zandsoort die je gebruikt om bestrating te voegen. Deze zandsoort is beschikbaar in verschillende kleuren, zodat je voegen altijd bij je terrastegels of bestrating past. Voegzand is een praktische keuze, het zand is namelijk makkelijk in gebruik er er zijn meerdere milieuvriendelijke opties te vinden. Voegzand is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat uw voegen en tuintegels er mooi en als een geheel bij kunnen liggen. 

voegzand

Een milieuvriendelijke keuze

Voegzand is aan verandering onderhevig. Zo heb je namelijk al zand dat speciaal ontwikkeld is om de groei van mossen en het kruipen van insecten in uw voegen tegen te gaan. Dit voegzand voorkomt dat je in de zomer uren kwijt bent aan het wieden van de onkruid. Bovendien maakt dit het ook milieuvriendelijk en het kost het jou minder tijd in de tuin. En kan je in de zomeruren lekker relaxt genieten van uw goed geordende tuin.