vintage stoel


Zou je graag vintage stoelen willen plaatsen in je woonkamer of ergens anders in huis? Helaas is het niet altijd even makkelijk om echte vintage stoelen te vinden die bij de rest van de kamer passen. Hoe kun je nu toch mooie vintage stoelen scoren? In dit artikel geven wij je een aantal handige tips.

Tip 1: Breid je zoektocht uit

Sommige mensen lopen alleen af en toe over de plaatselijke rommelmarkt of kijken dagelijks op Marktplaats, maar kunnen geen vintage stoelen vinden die ze mooi vinden. Het is vaak ook niet voldoende om af en toe op deze plaats te zoeken, zeker niet als je een specifieke smaak hebt.

Zoek daarom ook eens wat verder. Ga naar rommelmarkten en beurzen in andere plaatsen en kijk ook eens op websites als eBay en Catawiki. De kans is dan veel groter dat je vintage stoelen vindt die volledig naar jouw wens zijn.

vintage stoel

Tip 2: Koop direct wat je mooi vindt

Ben je prachtige vintage stoelen tegengekomen en ben je hier helemaal verliefd op geworden? Koop ze dan ook direct, ook als je hier op dit moment nog geen ruimte voor hebt. Je kunt ze vast wel even tijdelijk opslaan op zolder of in de kelder of misschien kun je ze voor even op de slaapkamer zetten. Koop je ze niet meteen? Dan is de kans groot dat je ze ook nooit meer tegenkomt en dat zou natuurlijk zonde zijn.