Iedereen kent het wel: de polo’s. Het is een kledingstuk, voornamelijk gedragen door mannen, die nooit uit de mode gaat. Ondanks dat het vaker gedragen wordt door mannen, kunnen vrouwen ook zeker polo’s dragen. Het is immers een tijdloos kledingstuk. Meerdere grote merken produceren polo’s. Denk hierbij aan Lacoste of Ralph Lauren polo. Ondanks dat het er vrij simpel uitziet, kun je van een polo een hele vette outfit maken! Je kunt op twee manieren een polo onderdeel maken van een toffe outfit. Je kunt de polo centraal stellen of je kunt de polo dragen als overhemd.

Polo centraal stellen

De polo centraal stellen is een van de makkelijkste manieren om een polo te dragen. Vaak is dit van toepassing als je de polo graag naar de buitenwereld wilt presenteren. Het enige dat je hoeft te doen, is het leuk combineren. Kijk hierbij naar een goede jeans of een nette pantalon die je onder de polo kunt dragen. Daarnaast moet je eventueel rekening houden met een jas of jasje die je erop kunt dragen, zonder dat de polo minder centraal staat. Misschien staat een spijkerjasje wel leuk of juist een blazer. Dat is dus ook het mooie van polo’s: ze zijn voor iedere gelegenheid te stylen. Met een blazer en een pantalon is het juist sjiek, maar met een jeans weer heel casual.

Polo dragen als overhemd

Net zoals een overhemd heeft een polo een typisch kraagje. Veel mensen vinden dat het kraagje het belangrijkste onderdeel van de polo is. Een leuke manier om bijvoorbeeld een Ralph Lauren polo te dragen is daarom ook onder een sweater! Dit is een manier die ook vaak wordt toegepast bij een overhemd. In principe zie je dan alleen het kraagje boven de trui uitkomen. Ook dit is op verschillende manieren goed te stylen. Het is ideaal als je een polo wilt dragen, maar ook graag warm wilt blijven. Een geschikte oplossing om toch een polo in de winter te dragen dus!