Nooit kunnen bedenken dat ik ooit een strafbaar feit in mijn leven zal maken en hiervoor een advocaat voor strafrecht moest inschakelen. Echter is mij dit onlangs wel overkomen, ik had even last van een kort lontje. Ik moest snel even naar de winkel voor paracetamol te halen. Gelukkig kan je dit gewoon in de winkel kopen en hoef je hiervoor niet naar de apotheek. Toen ik de winkel binnen liep zag ik al een zeer lange rij aan de kassa staan, hier had ik echt geen zin in. Toen ik eenmaal de paracetamol had gevonden kon ik kiezen uit twee opties, de ene optie was netjes achter in de rij aansluiten en de andere was het in mijn zak doen en de winkel uitlopen.  

Dom, dom, dom,….

Ik had dus voor de laatste optie gekozen en toen ging het mis. Bij het verlaten van de winkel ging het alarm af en meteen werd ik door de bewaking tegen gehouden. Voor nog geen € 1,- had ik mijzelf flink in de nesten gewerkt. Doordat ik meteen naar het Advocatenkantoor Hamers had gebeld is erger voorkomen. Alles is door een TOM Zitting afgehandeld, hierdoor hoefde mijn zaak niet aan de rechter te worden voorgelegd, maar is met een geldboete afgehandeld.