Hoe maak je het beste reclame is vaak de vraag van meerdere bedrijven. Vooral bedrijven waar meerdere medewerkers met auto’s dagelijks op de weg zitten om producten bij de klanten te brengen.  Met deze vraag heb ik een tijd rond gelopen tot ik op het internet autobelettering Den Haag tegen kwam. Dit was het antwoord op mijn vraag, meteen hier bij Style M een afspraak gemaakt om te zien wat zij voor mij konden betekenen. Al snel werd mij duidelijk dat er verschillende manieren zijn om belettering op de auto te plakken. Je kan dit door middel van een eenvoudige tekst doen, maar er is ook de mogelijkheid om dit in onze eigen huisstijl te doen.  

Geweldige reclame op onze auto’s

Nadat ik een gesprek met Style M heb gehad zijn zij aan de slag gegaan om onze auto’s te voorzien met reclame. Onze auto’s vallen nu bijzonder op in het verkeer en dit is ook te merken aan het aantal nieuwe klanten die onze website bezoeken.

Niet alleen voor autobelettering kan je bij Style M aankloppen, ook voor zonwerende raamfolie op auto’s of gebouwen, autostriping en design, lakbescherming en carwrapping ben je hiervoor aan het juiste adres. Voor het maken van een afspraak kan je bellen naar 06 3419 0363 of ga naar de site info@raamfolie-alphen.nl.