Mijn zoon wordt aankomende week 16 jaar oud en wilt maar al te graag voor zijn verjaardag een brommerrijbewijs hebben. Niks is handiger om deze rijbewijs in het bezit te hebben want dan hoeven ze niet meer te fietsen…logo1

Mijn zoon is wat dat betreft erg slim in leren en heeft een onderzoek gestart om te kijken bij welke rijschool hij het goedkoopst uit is. Doordat ik met hem mee heb gezocht ben ik terecht gekomen op de website van Verkeersschool Wesseldijk. Hier viel het mij op dat hun een stuk goedkoper zijn als wat ik elders gevonden had. Ook mijn zoon kwam naar mij toe om te zeggen dat hij bij Verkeersschool Wesseldijk terecht is gekomen. Dit gaf mij uiteindelijk de doorslag en hem de opdracht om contact op te nemen met dit bedrijf.

Tevens bieden hun de mogelijkheid om je rijbewijs al in 1 dag te behalen. Hiervoor dien je wel rekening te houden dat je jouw theorie al op zak moet hebben anders mag je namelijk niet deelnemen aan deze opleiding in 1 dag. Al met al heeft mijn zoon zijn afspraak al gezet om zijn rijbewijs te halen, hij begint er aankomende week mee!