logo-slideMijn vriendin en ik zijn beide gek op mode. Al een geruime tijd was mijn vriendin opzoek naar een leuke leren dames jassen voor de winter. Zelf had zij er al twee gekocht maar deze vond ze toch maar niks dus die heeft ze terug gebracht naar de winkel. In verloop van tijd nam ik het besluit om voor mijn vriendin een jas te gaan zoeken. Zodoende nam ik een kijkje op het internet. Via het internet belandde ik spontaan in de webshop van Leathershopdoci!
Eenmaal aangekomen in de webshop van Leahtershopdoci wist ik al gelijk dat dit het juiste adres was. Het assortiment betreft dames jassen was zeer breed en er was voor ieder wat wils. Er worden via deze webshop vele prachtige heren en dames jassen aangeboden. Aangezien mijn vriendin der lievelingskleur bruin is nam ik het besluit een bruine leren jas te gaan kopen. Na enkele verschillende modellen in overweging genomen te hebben nam ik eindelijk een besluit. Zodoende bestelde ik een prachtige bruine leren jas. Voor haar in de hoop dat ze dit wel wat zou vinden. De jas kwam netjes op tijd bij mij binnen en die besloot ik dus mee te nemen om aan haar te geven, ze was er erg blij mee!