Vanaf het moment dat wij ons terras hebben opgeknapt merkte ik enorm veel verschil. Het feit dat het er nu een stuk netter en professioneler uitziet is voor mij belangrijk. Enige wat ik nu nog mis is een terrasscherm. Wij hadden voorheen ook terrasschermen staan welke goed in gebruik genomen werd, echter hebben wij deze weg gedaan omdat het niet meer past bij de rest van het interieur. Hierdoor ben ik gaan zoeken naar een nieuwe scherm voor op het terras.

Xterior

Online gezocht

Tijdens het zoeken op het internet naar nieuwe schermen ben ik bij Xterior terecht gekomen. Hier is het namelijk mogelijk om een trendy scherm te bestellen welke op locatie wordt gemonteerd. Ook in de kosten scheelt het enorm vergeleken met wat ik elders heb gezien. Hierdoor was het voor mij duidelijk om hier een definitieve offerte op te vragen. Diezelfde dag van de aanvraag had ik al een offerte in mijn mail ontvangen. Deze offerte viel enorm mee waardoor ik ervoor heb gekozen om hier akkoord voor te geven. Hopelijk kunnen ze het voor de feestdagen bij ons monteren zodat onze gasten buiten kunnen genieten van een vuurkorf met een scherm.