Een tijdje geleden was ik aan het stappen met mijn vrienden. Het was een hele leuke avond totdat een vriend van mij uit het niets besprongen werdt door een aantal jongens. De jongens hadden niet gezien dat hij bij ons groepje hoorde en daarom hebben wij onze vriend geprobeerd te helpen. Uiteindelijk was iedereen met elkaar aan het vechten en een aantal jongens moesten naar het ziekenhuis. Een aantal jongens heeft aangifte gedaan en wij hadden dat ook gedaan.

Grote zaakpand_n

Omdat er zoveel aangiftes waren en het zo hoog op liep moest iedereen voor de rechter verschijnen. In het begin heeft de andere partij het zo gespeeld dat wij de aanstichters waren, maar gelukkig kon het tegendeel worden bewezen door onze strafrechtadvocaten. Uiteindelijk is het een hele lange zaak geworden, maar uiteindelijk zijn wij er afgekomen met een boete en een paar van de andere jongens hebben een boete en taakstraf gekregen.

Als wij niet van die goede strafrechtadvocaten hadden dan hadden wij een heel groot probleem gehad. Het was namelijk moeilijk te bewijzen dat wij niet waren begonnen en dat wij uit bescherming handelde. Gelukkig het meeste nu achter de rug.