Ben jij van plan om een leuk cadeau te geven aan haar met Kerst? Dan ben je hier aan het juiste adres! Het is eind December en de Kerstdagen komen er aan. Je hebt een onwijs dure maand gehad en je hebt het gevoel dat je net iedereen al cadeaus hebt gegeven bij Sinterklaas. Toch wil je je vrienden, familie en/of collega’s verrassen met een waardevol cadeau. Wat doe je dan? In dit artikel worden verschillende gratis Nieuwjaarscadeau tips beschreven, gratis en voor niets.

Geef liefde aan haar als cadeau

Niets is mooier dan echte aandacht. Je kan alles als cadeau geven, van prachtige fiets tot kerstsokken. Maar niemand heeft niets liever dan echte liefde. Van mens tot mens en dat is dus eigenlijk het mooiste en origineelste Nieuwjaarscadeau wat je kan geven. Wil jij een? Geef dan bijvoorbeeld een middagje naar het bos waar je samen op zoek gaat naar bijzondere paddenstoelen. Of ga eens lekker naar het strand om uit te waaien. Alles is gratis en met een goed gesprek, echte aandacht, geef je al deze liefde voor gratis en voor niets.

Maak zelf een cadeau voor haar

Cadeaus in de winkel zijn duur en eigenlijk is dat onzin. Bedrijven maken dikke winst op de producten die jij koopt in de winkel, daarnaast is het ook nog eens niet origineel. Als je zelf iets in elkaar knutselt is het goedkoop en origineel. Maak bijvoorbeeld een schilderij of een landkaart van kurk. Op internet kan je heel veel inspiratie vinden voor allerlei knutsel werken. Aan inspiratie dus geen gebrek! Door zelf iets te maken laat je zien dat je tijd en aandacht hebt besteed aan het cadeau. Dat maakt het extra leuk en waardevol voor de ontvanger. Het zal niet ergens achterin de kast verdwijnen maar krijgt een prominente plek ergens in de woonkamer, zodat jij nieuwjaarscadeau voor altijd herinnerd wordt. Zit je zonder geld? Dan hoef je dus geen zorgen te maken en dan heb je met bovenstaande genoeg.