Bij BTL werkt een team van verschillende experts als landschapsontwerpers. Zij kunnen je helpen bij jouw landschapsinrichting openbare ruimte. De expertise van BTL in landschapsinrichting openbare ruimte ligt in de groensector. Met BTL kun je een landschapsinrichting openbare ruimte realiseren waarbij goed is nagedacht over de inrichting en duurzaamheid van het terrein. Dit kan gaan om verschillende soorten terreinen, zowel klein als groot en met verschillende doeleinden. Vooral wordt er gericht op openbare ruimte en terreinen die zich buiten bevinden.

Kennis, expertise, oplossingen en creativiteit

Met de kennis die BTL heeft over hydrologie, ecologie, bodem en landschap kunnen zij een landschapsinrichting openbare ruimte ontwerpen en realiseren waarbij rekening gehouden wordt met alle gebruikers, bewoners en belanghebbenden. BTL biedt hierbij oplossingen die uniek en creatief zijn, zonder hierbij af te doen aan het duurzame aspect. Met de duurzaamheidscheck visualiseren zij kwaliteiten, kansen en ambities voor jouw gebied. Ze houden bij de landschapsinrichting openbare ruimte rekening met de balans tussen natuurlijke processen en het gebruik van de ruimte door mensen.

Duurzaamheid en natuurlijke systemen

Er wordt naar de geschiedenis van een terrein gekeken voordat er een nieuw ontwerp voor het gebied wordt gemaakt. Hierbij wordt de kennis van natuurlijke systemen ingezet. Als je op zoek bent naar vergroening in je landschapsinrichting openbare ruimte, kunnen ze bij BTL vertellen waar je beplanting het best kunt inzetten, inclusief de kleuren en structuren. Zo weten zij waarde toe te voegen aan de openbare ruimte. Met duidelijke vormen en lijnen en robuuste materialen gaan zij voor een ontwerp dat gericht is op de lange termijn. Duurzaamheid en toegankelijkheid zijn relevante aspecten in de ontwerpen van BTL landschapsinrichting openbare ruimte.