Rotterdam staat bekend als de stad waarin hard werken voorop staat. Ze zeggen niet voor niks dat het geld dat wordt verdiend in Rotterdam wordt verdeeld in Den Haag en wordt uitgegeven in Amsterdam. Rotterdam heeft een mooi centrum waar veel grote bedrijven hun hoofdkantoor hebben gevestigd. Naast een bruisend centrum en een plek in de randstad is Rotterdam ook nog eens dicht bij de haven. De Rotterdamse haven is wereldwijd bekend en staat symbool voor de werklust die Rotterdam uitstraalt. Wij bespreken elke week één van deze hardwerkende, goedlopende bedrijven uit Rotterdam. Deze week zijn we uitgekomen bij Strated Consultancy. Strated consultancy is gespecialiseerd in strategie- en beleidsadvisering, projectmanagement, onafhankelijke evaluaties en waarheidsbevinding. Waar zij zich nu veel richten op waarheidsbevinding zijn de overige specialisaties al langere tijd expertises waar het bedrijf in uitblinkt. Graag behandelen wij elke specialisatie kort

Strategie- en beleidsadvisering

Er is bijna geen enkele sector waarbinnen bepaalde besluiten verstrekkendere gevolgen kunnen hebben dan binnen de publieke sector. Een besluit heeft hier al snel grote impact. Alle aspecten dienen in een dergelijk besluit zorgvuldig afgewogen moeten worden.

Projectmanagement

Ben je op zoek naar een partner die jou helpt bij het managen van jouw project? Strated Consultancy neemt ook projectmanagement volledig uit handen van de klant. Naast het zorgvuldig bespreken en voorbereiden van de tijdsplanning is het in het oog houden van deadlines hier ook belangrijk. Strated heeft hierbij ervaring in de ICT en financiële markt maar schakelt uiteraard snel bij andere markten.

Rotterdam en omgeving

Strated Consultancy huisvestigt met haar kantoor in Rotterdam. Dit houdt niet in dat dit bedrijf enkel actief is in Rotterdam. Het bedrijf kan succesvolle samenwerkingen en cases overleggen in de gehele randstad. Dus ben je op zoek naar een strategisch adviesbureau in de gehele Randstad denk dan eens aan Strated consultancy!