Een erkende opleiding kindercoach volgen?

KiKlogoB

Wanneer je besluit om een andere richting in te gaan met je opleiding wordt het lastig. Kies je voor een opleiding of hou je het bescheiden met een cursus? Dit probleem had ik namelijk…. Ik wist absoluut niet welke opleiding geschikt zou zijn voor mij waardoor ik online ben gaan zoeken naar opleidingen. Een ding was zeker dat ik iets met kinderen wil gaan doen, echter zijn er dan alsnog een tal van opleidingen om te volgen. Door op het internet te gaan zoeken ben ik terecht gekomen op de website van KIK opleidingen waar het mogelijk is om een erkende opleiding kindercoach te volgen. Tegen een zeer aantrekkelijke prijs wordt het mogelijk gemaakt om deze opleiding te volgen en dan wel vanuit huis. Doordat ik vanuit huis beter kan leren als dat ik het in de praktijk moet doen heb ik deze opleiding gekozen.
Eens in de week moeten we er wel naartoe om een overzicht te krijgen hoe dat de vorderingen zijn. Toch hoef ik me geen zorgen te maken dat ik deze opleiding niet haal. Sinds dat ik namelijk aan deze opleiding ben begonnen merk ik een enorme verschil qua leren!