Ik als man zijnde blijf dagelijks druk in de weer om te zoeken naar de leukste mode op het gebied van kleding. Nu dat ik op zoek ben naar heren leren jassen ben ik het internet opgedoken! Ik hoopte eigenlijk dat ik het op het internet vinden kan zodat ik niet naar de winkel toe hoef te gaan want daar heb ik gewoon weg geen tijd voor. Het internet biedt mij een tal van bedrijven waar ik een leren jas kopen kan, echter op de website van Leathershop doci wist ik dat ik daar slagen kon!logo-slide

Diverse leren jassen te vinden voor zowel een man als vrouw en dat ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs! Ik was letterlijk verbaasd over het feit dat hun zoveel jassen in het assortiment hadden waardoor ik moeite kreeg om te kiezen. Zo hebben ze diverse merken in het assortiment zodat er voor iedereen wat wils is!

Dit vond ik persoonlijk geweldig waardoor ik niet 1 jas gekocht heb maar ervoor heb gekozen om er direct 2 te kopen! Voordelige prijzen en niet te vergeten… Ik hoef er niet meer de deur voor uit!