Wij hebben sinds kort een woning gekocht waar enorm veel aan verbouwd moet worden willen we het ons maken. Nu dat we de zolder reeds klaar hebben en vakmensen hebben ingehuurd om de eerste verdieping te renoveren kunnen wijzelf druk aan de slag om de benedenverdieping aan te pakken.

logo

Hier viel het mij al vrij snel op dat de plafond er niet bepaald schoon uitziet. Wij hebben er dan ook gelijk voor gekozen om eerst aan de slag te gaan met de gang en het plafond. Dit omdat de kleuren wat er op het plafond te zien is er niet uit ziet. Uiteindelijk heb ik eerst op het internet gezocht waar ik goedkoop verf kan bestellen zodat ik niet al teveel geld hiervoor uitgeef. Uiteindelijk terecht gekomen op de website van hmdspanplafond.nl. Hier is het namelijk mogelijk om een spanplafond te bestellen welke vervolgens door hun wordt gemonteerd. Dit houdt in dat je nooit meer verf nodig zult hebben om je plafond te verven! Ik heb hier gelijk voor gekozen zonder dit met mijn man te overleggen. Al weet ik in ieder geval wel zeker dat mijn man hier enorm tevreden mee is. Nu hoeft hij niet meer te verven gelukkig!