Balen! Mijn auto heeft het begeven. Nou ja, hij maakt een raar geluid. Iets waar ik niet op zit te wachten aangezien ik er geen verstand van heb hoe dat ik de auto maken kan. Ik heb al op het internet gezocht waaraan het kan liggen maar daar werd ik niet wijzer  van. Uiteindelijk maar het besluit genomen om te gaan zoeken naar autobedrijf Dronten. Hopelijk kan ik het via internet vinden om mijn auto naar de garage te krijgen zodat deze weer gemaakt wordt. Het feit dat ik nu steeds met de fiets naar het werk moet gaan is in de winterperiode niet geschikt, althans niet voor mij.

1271651_507352112684785_559754846_o-e1469523616908

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van King Autoservice. Het verhaal had ik uitgelegd dat mijn auto rare geluiden maakt en ik niet weet waaraan het kan liggen. Als bericht ontvangen van hun dat ze gelijk eraan kwamen om mijn auto op te halen zodat deze geen meter meer hoef te rijden. Persoonlijk vond ik dit een prettig gevoel wetende dat ik niet meer achter de stuur van een auto hoef te kruipen die ik op dat moment niet vertrouw.