Ik wil mijn woonkamer opfleuren en ik typte op internet canvas schilderijen kleurrijk in. Je weet maar nooit waar je terecht komt, zeg ik altijd maar zo. Tegenwoordig is er zoveel op het internet te vinden. En ja hoor, ik kwam op een website terecht waar je je eigen canvas schilderijen kan laten maken en bestellen. Ik wil iets met kleur, dat is denk ik al duidelijk. Maar het ging er mij ook om dat het abstract moet zijn, dat er een een gevoel in moet zitten wat bij mij past. Ik denk dat ik wel een goede heb aan deze website, aan de collectie te zien kan ik er zeker wel wat uithalen en de schilderijen zijn precies wat ik mooi vind, ook qua kleuren. Ik ga ze morgen even bellen om te kijken wat er allemaal mogelijk is, ik denk er nu aan om er twee te nemen. Alle twee in de woonkamer. Ik heb genoeg ruimte dus ik weet zeker dat het heel erg mooi gaat worden. Ik heb een speciaal kleurpalet in mijn hoofd en ik denk dat ze daar wel wat mee kunnen. Wat ik tot nu toe heb gezien ziet er zo mooi uit! Ik word er helemaal enthousiast van.

Logo-1-300x104