De buitensauna die wij recentelijk hebben laten bouwen bevalt super goed. We hebben deze buitensauna door Bodyfit laten plaatsen en we zijn tot op heden hartstikke tevreden. Het is natuurlijk hartstikke lekker als je na een de sauna onder een koude douche kruipt om al het vocht van je af te spoelen. Omdat de sauna buiten stond moesten we altijd helemaal naar badkamer en dat was niet helemaal ideaal.

Een buitendouchejeeo_by_lammert_moerman__douche_jeeo_fat_1

Ik kon mij nog goed herinneren dat ik een hele grote buitendouche in de showroom van Bodyfit had gezien. De naam is ook blijven hangen namelijk “jee-o buitendouches“. Deze jee-o buitendouches waren niet alleen super mooi gemaakt maar ook nog eens van super goede kwaliteit.

Omdat ik nu ook weer een van de jee-o buitendouches wou hebben heb ik contact opgenomen met Bodyfit. Ik hoopte eigenlijk ook op een korting omdat ik de buitensauna bij hun had aangeschaft. Aan de telefoon werd ik vriendelijk geholpen en het was gelukkig mogelijk.

De douche wou ik zelf monteren omdat ik daar nogal handig in ben. Ik heb de bestelling gelijk geplaatst en deze kwam al snel binnen. Het bevestigen was super simpel en de jee-o buitendouches zijn echt een aanrader voor bij de buitensauna!