We hebben een proef gehad met twee verschillende horeca kassasystemen, maar alle twee waren ze het net niet. We willen een perfect systeem creëren, waar de medewerker zo snel mogelijk mee kan werken. We laten nu een nieuw systeem implementeren en ik heb daar alle vertrouwen in. Ik ken hem al van een vorig bedrijf. Hij is iets duurder, maar ik denk dat je dit er al snel weer uithaalt, vooral als je merkt dat iedereen sneller werkt. Het komt wel goed denk ik. Er is in ieder geval genoeg om over na te denken betreft deze nieuwe systemen. Ik wil vooral dat mijn medewerkers feedback blijven geven, zodat we beetje bij beetje straks het beste systeem mogelijk voor ze hebben. We werken nu al een tijdje in deze zaak en het gaat hartstikke goed. Ik denk dat de motivatie hoog ligt door middel van de bedrijfsvoering. Iedereen zit hier op zijn plek. Ik denk ook dat het altijd goed is om je werknemers zo goed mogelijk te belonen, ze werken immers wel voor je zaak. Zodra je daar minder aandacht aan besteed, wordt het meteen al merkbaar betreft de motivatie. De kracht van samenwerken zorgt voor de zo hoogst mogelijke resultaten en dat is, wat iedereen wil voor het bedrijf.

bos