Ons bedrijf groeit de laatste tijd erg hard. Mijn werkgever was daarom genoodzaakt om diverse werknemers door te laten groeien en nieuwe werknemers aan te nemen. Met dank aan onze prestaties groeit ons bedrijf en kreeg ik de mogelijkheid om mijn heftruckcertificaat te halen. Mijn werkgever zou dat compleet vergoeden en daarnaast ga ik meer verdienen. Ik heb toen direct tegen mijn werkgever gezegd dat ik het doe. Zo gaf hij aan dat hij een afspraak zal maken bij Wesseldijk. Dat bedrijf is gigantisch. Zo hebben ze meer dan 600 opleidingen die je kunt volgen. Verder zijn ze ook nog eens erg voordelig en zijn ze in bezit van ervaren instructeurs.

Zeer tevreden

Op het moment dat ik begon met lessen verliep alles vlekkeloos. De instructeurs hielpen uitstekend. Zo werden de punten waar je minder goed in bent goed ge-evalueert, zodat je tijdens je examen geen fouten maakt. Met dank aan Wesseldijk ben ik ook in een keer geslaagd. Tijdens het examen verliep het uitstekend. Mijn rijinstructeur gaf meerdere complimentjes, dus top! Ik ben ze enorm dankbaar voor de goede service. Indien ik meerdere certificaten of opleidingen moet volgen, ben ik zeker van plan om terug te komen! Haal je heftruckcertificaat hier!