Al jaren kom ben ik vaste klant bij zonnestudio in Rijkerswoerd. Het is een professionele zonnestudio met veel soorten zonnebanken. Om de bruining optimaal te benutten maak ik altijd gebruik van zonnebank crème. Deze bestel ik maandelijks op de webshop van Bodyfit. Een goede vriendin van mij adviseerde mij een keer om het product te proberen en sindsdien wil ik niet anders. Het is zo dat je drie keer zo lang bruin blijft, dus dan hoef je ook niet wekelijks naar de zonnebank. 

Service

Bodyfit heeft keer op keer een goede service. Eigenlijk alles wat je van een bedrijf verlangt hebben ze. Namelijk een goede service, voordelige prijzen en ze leveren zonnebank crème van topkwaliteit. Het is daarom zeker de moeite waard om eens de crème uit te proberen. Het is gemakkelijk aan te brengen. Op de website van Bodyfit is ook goed te lezen hoe het werkt en wat je er precies aan hebt. 

Wederom perfect

Afgelopen week had ik weer een bestelling geplaatst en met twee dagen werd het al bezorgd. Ze maken mij keer op keer blij met een goede service en goede producten. Ik ben daarom nog lang niet van plan om ergens anders te bestellen.