Aankomende maand ga ik trouwen met mijn liefste. Nu dat we druk aan het organiseren zijn om alles zo goed mogelijk geregeld te hebben ben ik op het internet gaan zoeken naar High tea Bussum. Wij willen namelijk in de middag een high tea hebben om in de avond heerlijk te genieten van een welverdiende diner. Natuurlijk is het wel zo dat ik geen zin heb om hiervoor hoge kosten te hebben waardoor ik op het internet ben gaan zoeken. Tijdens deze zoektocht terecht gekomen op de website van Daniëlle Wolters Catering. Bij haar is het namelijk mogelijk om te genieten van een heerlijk diner, ongeacht wat je hebben wilt. Zij heeft namelijk meer als 25 jaar ervaring hiermee en weet goed je tong te strelen! Door met haar aan tafel te zitten en alles te bespreken konden we goed vertellen in wat we graag hebben en wat juist niet. Wat dat betreft zijn wij vrij gemakkelijk aangezien we alleen maar een budget hebben gezegd en haar het eten laat bepalen. Ik ben heel erg benieuwd wat we gaan krijgen maar dat komt vast en zeker wel goed! 

hightea-768x509